PO en W&T in de regio Utrecht

Agenda

14 juni 2022
11:00 - 12:00
Regio Utrecht

Slimme Gasten – 14 juni 2022

Op dinsdag 14 juni 2022 komen onderzoekers van de UU van 11.00-12.00 uur op bezoek bij basisscholen op maximaal 30 minuten rijden van Utrecht. De Slimme Gasten komen in duo’s naar school, elke Slimme Gast gaat naar een andere klas.

Wat gaat er gebeuren?
Een uur lang gaan de Slimme Gasten actief aan de slag met de klas en kunnen de leerlingen al hun vragen stellen. Wat doet een wetenschapper precies, en waarom? Hoe vind je betrouwbare antwoorden op je vragen? En wanneer ben je eigenlijk een ‘slimme gast’? Samen komen jullie erachter dat ‘slim zijn’ vele vormen heeft, en dat al die talenten nodig zijn.

Inschrijven
Wil jij ook twee (of vier, zes, …) Slimme Gasten op bezoek bij jou op school? Meld je dan aan via onze website.

Leuk als jullie meedoen! Het Wetenschapsknooppunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *