Kenniscentrum Talentontwikkeling, Wetenschap en Technologie

PO Conferentie Provincie Utrecht 2020

Samen Datum: 5 februari 2020
Tijd: 15:00 – 18:30
Locatie: Cursus- en vergadercentrum Domstad Utrecht

De conferentie is een ontmoetingsplek voor (a.s.) leerkrachten basisonderwijs, pabo-docenten, schoolleiders en onderzoekers.

In de regio Utrecht zijn medewerkers van basisscholen, hogescholen en de Universiteit Utrecht bezig met het versterken van onderwijs voor alle leerlingen. Daar slagen we het beste in als we elkaar geregeld ontmoeten. We willen in gesprek over de laatste inzichten uit onderwijsonderzoek aan kennisinstellingen en over onderzoek dat professionals op scholen zelf doen (bijvoorbeeld PLG’s, ontwikkelteams, werkplaatsen onderwijsonderzoek, of R&D teams). We richten ons deze middag op de verbinding tussen Utrechts onderwijsonderzoek en de lespraktijk: zo versterken we ons netwerk en leren onderzoekers en onderwijsprofessionals van elkaar.

Bijdragen gevraagd

Heeft jouw onderzoek een duidelijke toepassing in de onderwijspraktijk, en wil je het presenteren aan leerkrachten, schoolleiders en onderzoekers op de eerste PO onderzoek en scholen uitwisselmiddag? Dien dan nu een voorstel in!

Beschrijf in maximaal 200 woorden waar je onderzoek zich op richt en welke toepassing het heeft in de onderwijspraktijk. Geef ook aan in welke vorm je het wil presenteren: Een workshop of een poster.

Organisatie

Hogeschool Utrecht, Marnix Academie, Universiteit Utrecht en de schoolbesturen van het PO Partnerschap Provincie Utrecht

Zie ook de Matinee Café bijeenkomsten.